Friday, June 18, 2010

Oricon: People with beautiful lips



On May 23rd, 1946 Japanese were able to witness the first ever kiss scene in a Japanese movie called "Hatachi no Seishun", making May 23rd a date to be remembered as the "Day of the Kiss". Since then there have been more and more movies and doramas with kiss scenes. Viewers become bewitched by such still rare scenes and the actors' beautiful lips.

Pada tanggal 23 Mei 1946 Jepang menyaksikan adegan ciuman pertama kali ada dalam sebuah film Jepang yang disebut "Hatachi no Seishun", yang membuat tanggal 23 Mei adalah hari yang akan dikenang sebagai "Day of the Kiss / Hari Ciuman". Sejak itu ada lebih dan lebih film dan dorama dengan adegan ciuman. Penonton menjadi tersihir oleh adegan yang masih jarang tersebut dan bibir indah para aktor .(Author : Harus banget dijadikan Hari Spesial.. hehe~ astaga~)


It is now Oricon's third time they are releasing the results of the "Beautiful Lips" ranking on May 23rd and this time the male voters finally voted Ueto Aya on the first place after having been on the second place for two consecutive years. For the first time they've also asked women about their favorite male celebrities with beautiful lips and Arashi's Matsumoto Jun was able to take the first – first place. On second place this time, Kitagawa Keiko who made a big jump from her seventh place last year. Inoue Waka dropped from the first place to the third place.

Saatnya Oricon ketiga kali, mengeluarkan hasil dari peringkat "Bibir Indah"  pada tanggal 23 Mei dan kali ini para pemilih laki-laki akhirnya memilih Ueto Aya di tempat pertama setelah berada di tempat kedua selama dua tahun berturut-turut. Untuk pertama kalinya mereka juga meminta perempuan mengenai selebriti laki-laki favorit mereka dengan bibir indah dan Matsumoto Jun dari Arashi bisa mengambil pertama kali-tempat  pertama. Di tempat kedua kali ini, Kitagawa Keiko yang membuat lompatan besar dari tempat ketujuh tahun lalu. Waka Inoue jatuh dari tempat pertama ke tempat ketiga.(Author :Kalau aku sih pilih Keiko ya~ kalau Jun memang jelas-jelas bibirnya itu.... sensual~)

Some comments from the voters:

Ueto Aya – "Her lower lip is so full and her little duck mouth is so charming."
Kitagawa Keiko – "Her full lips are so irresistible!"
Inoue Waka – "Her plump lips just make you want to kiss her."

Matsumoto Jun – "His thick lips are so sexy and attractive."
Fukuyama Masaharu – "His lips seem small yet so full, just great."
Sakurai Sho – "He has full lips, but they aren't too plump. I can imagine him being a very good kisser."

 Beberapa komentar dari para pemilih:

Ueto Aya - "Bibir bawahnya begitu penuh dan mulut bebek kecilnya sangat menawan."
Kitagawa Keiko - "bibir penuhnya begitu menarik!"
Waka Inoue - "bibir montok nya hanya membuat Anda ingin menciumnya."

Matsumoto Jun - "bibir tebal Nya sangat seksi dan menarik."
Fukuyama Masaharu - "Bibirnya tampak kecil namun begitu penuh, hebat."
Sakurai Sho - "Dia punya bibir penuh, tetapi tidak terlalu gemuk . Saya bisa membayangkan dia menjadi seorang pencium yang sangat baik.."


(Author : tuh kan, Jun memang punya bibir yang sensual~ tapi saya tidak suka bibir seperti itu *loh?*)

Top 5:

Women

01 (02) – Ueto Aya
02 (07) – Kitagawa Keiko
03 (01) – Inoue Waka
04 (09) – Ayase Haruka
05 (03) – Ishihara Satomi

Men

01 – Matsumoto Jun
02 – Fukuyama Masaharu
03 – Sakurai Sho
04 – Tamaki Hiroshi
05 – Kimura Takuya

source : KJ

warning : terjemahan saya hancur~haha~ *proses belajar*

0 komentar:

Post a Comment

everyone can comment here. Open ID,Livejournal,Wordpress, TypePad,AIM,Blogger.

Facebook , Twitter,Fupei,Plurk,etc.
(Choose an identity : Name/URL <= enter name and add your url)

If you don't have account, Choose an identity : Anonymous

and PUBLISH YOUR COMMENT.

no spamming.

DAFTAR ISI

Loading...

Recent Comment